Етажи:

9

Апартаменти:

31

Паркоместа:

38

Обща площ:

4269 m2

Лукс и спокойствие в сърцето на града

Представяме ви новострояща се сграда, която се намира в София на много комуникативно място, в близост до един от основните булеварди на града "Цариградско шосе" и на няколко минути от Орлов мост. Кварталът е един от бързоразвиващите се райони на града, които са изградени след 70-те години. В близост е до Летище София и комуникира с главния градски транспорт на града. Районът граничи с кварталите „Младост“ и „Дружба“.

Сградата се намира на тиха вътрешна уличка в квартала и в същото време е в близост до един от най-големите Молове в града - THE MALL, Мегапарк, както и на 2 километра от зала „Арена Армеец“ и новия Технопарк, сгради на Министерски съвет и много други административни сгради.

Уникалното местоположение на сградата и районът, в който се намира, гарантират необходимия градски лукс и начин на живот с изглед към планината и столицата.

Апартаментите ще се издават по БДС.

Интелигентен начин на живот

В забързаното ни ежедневие е важно да намерим убежище от градската шумотевица - място, където можем да си отпочинем и да презаредим батериите. Глобъл Билдинг предоставя всички необхидими условия за жилище в което ще получите своята пълноценна почивка в комбинация с чудесната локация в един от най-популярните райони в София. Всички най-важни удобства като хранителни магазини, аптеки, спортни съоръжения и фитнеси, ресторанти, спирки на градския транспорт, комуникативни булеварди и търговски центрове са на пешеходно разстояние.

Глобъл Билдинг се намира в близост до някои от най-големите офис сгради в София, което значително може да намали времето ви за пътуване до работа, давайки ви възможността да се възползвате от повече свободно време.

Тихият квартал, в който се намира сградата, е едно спокойно и уютно място сред градската шумотевица, а прекрасната гледка към Витоша и светлините на големия град никога не омръзва.

Визуализации

Етапи на строеж

Септември 2023

2023

Декември 2022

Октомври 2022

Август 2022

Юни, 2022

Октомври, 2021

Септември, 2021

Юни, 2021

Май, 2021

Април, 2021

Март, 2021