Етажи:

9

Апартаменти:

31

Паркоместа:

38

Обща площ:

4269 m2

Лукс и спокойствие в сърцето на града

Представяме ви новострояща се сграда, която се намира в София на много комуникативно място, в близост до един от основните булеварди на града "Цариградско шосе" и на няколко минути от Орлов мост. Кварталът е един от бързоразвиващите се райони на града, които са изградени след 70-те години. В близост е до Летище София и комуникира с главния градски транспорт на града. Районът граничи с кварталите „Младост“ и „Дружба“.

Сградата се намира на тиха вътрешна уличка в квартала и в същото време е в близост до един от най-големите Молове в града - THE MALL, Мегапарк, както и на 2 километра от зала „Арена Армеец“ и новия Технопарк, сгради на Министерски съвет и много други административни сгради.

Уникалното местоположение на сградата и районът, в който се намира, гарантират необходимия градски лукс и начин на живот с изглед към планината и столицата.

Апартаментите ще се издават по БДС.

Интелигентен начин на живот

В забързаното ни ежедневие е важно да намерим убежище от градската шумотевица - място, където можем да си отпочинем и да презаредим батериите. Глобъл Билдинг предоставя всички необхидими условия за жилище в което ще получите своята пълноценна почивка в комбинация с чудесната локация в един от най-популярните райони в София. Всички най-важни удобства като хранителни магазини, аптеки, спортни съоръжения и фитнеси, ресторанти, спирки на градския транспорт, комуникативни булеварди и търговски центрове са на пешеходно разстояние.

Глобъл Билдинг се намира в близост до някои от най-големите офис сгради в София, което значително може да намали времето ви за пътуване до работа, давайки ви възможността да се възползвате от повече свободно време.

Тихият квартал, в който се намира сградата, е едно спокойно и уютно място сред градската шумотевица, а прекрасната гледка към Витоша и светлините на големия град никога не омръзва.

Визуализации

Апартаменти и паркоместа

Етапи на строеж

Декември 2022

Октомври 2022

Август 2022

Юни, 2022

Октомври, 2021

Септември, 2021

Юни, 2021

Май, 2021

Април, 2021

Март, 2021