Етажи:

10 и 11 етажа

Апартаменти:

203

Паркоместа:

238

Обща площ:

27 180 m2

Уют и комфорт под един покрив

Новостроящите се блокове са част от административна и жилищна сграда и се намират в гр. София. Те се намират на много комуникативно място, в близост до един от основните булеварди на града - "Цариградско шосе", и са на няколко минути от Орлов мост.

В близост са до летище София и основните линии на градски транспорт в града. Кварталът е в един от новоизградените след 70те години административни райони граничещи с кварталите Младост и Дружба. Сградите са в близост до един от най-големите молове в града - THE MALL, Мегапарк и новите сгради на Министерски съвет, както и на 2 километра от зала Арена Армеец и новия Технопарк. В района има много други административни сгради.

Местоположението на сградите гарантира необходимия градски лукс и начин на живот, с изглед към планината и столицата.

Подсилена конструкция

Сградите ще бъдат изпълнени с конструкция тип „напрегнати плочи“, която ги прави по-земетръсоустойчиви.
Към конвенционалната безгредова стоманобетонна конструкция се добавят допълнителни елементи във всяка плоча по Швейцарска технология.

Предимствата, които дава тази авангардна за жилищното строителство конструкция са:

  • Липса на подпорни колони, което позволява големи свободни пространства в помещенията и възможност за обединения или разделения на помещенията по желание на клиента.
  • По-малкото колони и греди води до по-малко собствено тегло на конструкцията, следователно намалени сеизмични ефекти и намалено натоварване върху фундаментите.
  • Намаленото тегло на етажните конструкции води до намалени сеизмични ефекти и натоварване върху вертикалните елементи, както и по-малко натоварване върху фундаментите.

Визуализации

Етапи на строеж

Септември 2023

2023

Декември 2022

Октомври 2022

Август 2022

Юли, 2022

Октомври, 2021

Септември, 2021