Кредитно
консултиране


PA Consulting е регистриран от БНБ кредитен посредник според Закона за кредитите на недвижими имоти. Компания, създадена изцяло в услуга на потребителите на ипотечни, фирмени и потребителски кредити в преговорите с банките за постигане на най-добри условия. Специализирани сме в областта на всички кредитни консултации, които са необходими, за да бъде покрит целия сегмент от предлаганите на пазара банкови кредити. PA Consulting е партньор на всички водещи банкови институции в България.

Техническа
поддръжка
сгради


Поддържането на добро техническо състояние на сградите ,които управляваме е един от основните приоритети за нас.Ние се ангажираме да Ви подсигурим поддръжка свързана с подмяна на осветителни тела в общите части на сградата,отстраняване на технически неизправности,контролиране на нормалното функциониране на елетрическите мрежи и инсталации.

Можем да Ви осигурим съдействие при изобр на фирма за планирани ремонти и обновления.

Довършителни
ремонтни
дейности


Ние можем да Ви осигурим спокойствие и сигурност-преди,по време на и след ремонтиране на вашето жилище,защото можем да поемем вместо вас грижата за всичко-от самото начало (при търсенето и закупуването на жилището) до цялостния ремонт.От архитектурния проект или дизайнерска консултация,до осигуряване на всички видове необходими строителни материали и извършването на ремонта.